راه اندازی اولین مجتمع دانش آموزی گردشگری در ورسك سوادكوه

راه اندازی اولین مجتمع دانش آموزی گردشگری در ورسك سوادكوه

تور و گردشگری: مجتمع بوم گردی دانش آموزی ورسك سوادكوه عصر روز چهارشنبه با حضور استاندار مازندران راه اندازی شد.


به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، این مجتمع آموزشی و گردشگری مجموعه ای متشکل از سه ساختمان اقامتگاه، رستوران و موزه - مدرسه است که قبل از این مدرسه راهنمایی شبانه روزی حضرت زینب (س) بود و از سال ها پیش به خاطر نداشتن دانش آموز، کارکرد مدرسه ای نداشت.
این مرکز که از طرف سازمان دانش آموزی مازندران تعمیر و بازسازی شد، دارای هفت سوئیت است و ظرفیت پذیرش ۸۰مهمان را دارد. نزدیکی به آبشار و خط راه آهن و رودخانه ازمزیت های این مجتمع آموزشی و گردشگریست.
استاندار مازندران در مراسم بهره برداری از این مجتمع اظهار داشت: انجام پروژه مجتمع آموزشی گردشگری ورسک نمونه مطالبه گری است که نشان داد می توان از ظرفیت های خالی، ظرفیت فعال ساخت و در امتداد توسعه بخش های مختلف بهره گیری کرد.
احمد حسین زادگان اهمیت این پروژه را در توجه به سازمان های مردم نهاد و غیردولتی و توسعه اجتماع محور برشمرد و اضافه کرد: باید به این نتیجه برسیم که دولت موضوعات مختلف آموزشی، فرهنگ، اقتصاد و لطمه ها و غیره را با کمک مردم حل کند.
نماینده عالی دولت در مازندران وظیفه دولت را تمهید زیرساخت ها دانست و تصریح کرد: بعد از فراهم شدن مقدمات، باید این نوع فعالیت ها به بخش خصوصی و تشکل های مردم نهاد واگذار شود تا آنها برمبنای اهداف حوزه های فعالیت خود، باری از روی دوش دولت بردارند.
او با تاکید بر اولویت بخشی به افزایش کمی و کیفی تشکل های مردم نهاد، اظهار داشت: سازمان دانش آموزی یکی از سازمان های غیردولتی است که ظرفیت قانونی دارد و می توان در سیاست گذاری آن نقش آفرینی کرد و باید تمام ۵۰۰ هزار دانش آموز مازندران عضو این تشکل شوند.
حسین زادگان اضافه کرد: اگر می خواهیم که جامعه به محیط زیست و گردشگری اهمیت دهد، مصرف انرژی بهینه شود، جوانان آموزش های مهارتی ببینند و فرهنگ سازی شود بوسیله آموزش و پرورش ممکنست.
وی با اعلان اینکه یک بخش آموزش وپرورش، آموزش است، بخش مهم تر آنرا تربیت نسل آینده برشمرد و اظهار داشت: آموزش مهارت ها و مشارکت های اجتماعی از اولویت های آن است و کار اصلی سازمان دانش آموزی هم همین عنصر تربیت است.
استاندار مازندران به اهمیت گردشگری در توسعه استان اشاره نمود و از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خواست که برای ظرفیت های آموزش و پرورش برنامه ریزی کند.
حسین زادگان اظهار داشت: متاسفانه بروکراسی غیرضرور موجب می شود کارها با تاخیر صورت گیرد. این پروژه اما نشان داد که می توان از ظرفیت های خالی، ظرفیت پر ساخت و در تنگناها کار بزرگ انجام داد.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه این مرکز می تواند برای تمام کشور الگو باشد، اشاره کرد: از این دست پروژه ها باید دست کم یکی در هر شهرستانی داشته باشیم و سازمان دانش آموزی بعنوان متولی در هر شهرستان مشغول به این کار شود.




منبع:

1399/04/30
15:02:12
5.0 / 5
2379
تگهای خبر: آموزش , فرهنگ , گردشگری , موزه
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
ttma تور و گردشگری