تجمع خانواده های قربانیان گروهک تروریستی پژاک مقابل سفارت آلمان
تور و گردشگری: شماری از خانواده های قربانیان حملات گروهک تروریستی پژاک، با تجمع در مقابل سفارت آلمان در تهران، از برلین خواستند از پناه دادن و پشتیبانی از این گروه تروریستی و عناصر آن اجتناب کنند.
به گزارش تور و گردشگری به نقل از ایسنا، بامداد روز دوشنبه ششم اسفند ماه، برخی از خانواده های قربانیان گروهک تروریستی پژاک مقابل سفارت آلمان در تهران تجمع کردند.
این خانواده ها از سفارت های اروپایی در ایران همچون آلمان درخواست داشتند که از پناه دادن و پشتیبانی از این گروه تروریستی و عناصر آن اجتناب کنند.
این تجمع کنندگان که بیشتر از شهروندان کُرد ایرانی بودند، نزدیکان آنها توسط گروهک تروریستی پژاک به شهادت رسیده بودند.
تجمع کنندگان در این مراسم تصاویری از شهدای خودرا بهمراه داشتند و در بنر و پلاکاردهایی که در اختیار داشتند، با درج تصاویر تعدادی از سرکرده های گروهک تروریستی پژاک، از کشورهای اروپایی خواسته اند که آنها را از کشور خود اخراج کنند.
در این مراسم از طرف تجمع کنندگان شعارهایی همچون «پژاک جنایت می کند، اروپا حمایت می کند» سر داده شد.
در ادامه، یکی از شرکت کنندگان به نمایندگی از سایر تجمع کنندگان بیانیه پایانی این تجمع را قرائت کرد و در نهایت این بیانیه را تسلیم سفارت آلمان در تهران کردند.
در این بیانیه، خانواده قربانیان گروهک تروریستی پژاک از کشورهای اروپایی خواستند که دست از پشتیبانی از گروهک تروریستی پژاک و پناه دادن به سران و عناصر آن بردارند.
منبع: ttma.ir
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب