چه سازمان هایی مصوبه ستاد مقابله با كرونا را رعایت نمی كنند؟

چه سازمان هایی مصوبه ستاد مقابله با كرونا را رعایت نمی كنند؟

تور و گردشگری: در صورتیكه دولت در امتداد پشتیبانی از لطمه های ناشی از كرونا برای صنعت گردشگری چند مصوبه صادر كرده بعضی از سازمان در اجرای این قوانین ایستادگی می كنند.



به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، با وجود بخشنامه های معاون اقتصادی رئیس جمهور و رئیس بانک مرکزی درباره امهال اقساط تسهیلات بانکی فعالان گردشگری تا آخر سال ۱۳۹۹، همچنان خیلی از بانک ها، سازمان امور مالیاتی و تامین اجتماعی از اجرای مصوبه ستاد ملی کرونا خودداری کرده و حتی وجود چنین دستوری را انکار می کنند و اقساط بانکی فعالان گردشگری را مشمول جریمه کرده اند. سازمان امور مالیانی جریمه ۱۰ درصدی و تامین اجتماعی جریمه ۲ درصدی می گیرد.

علی ربیعی سخنگوی دولت ۱۵ مهرماه از موافقت هیات دولت و ستاد مقابله با کرونا با پرداخت تسهیلات جدید به بخش گردشگری باتوجه به لطمه گسترده آن آگاهی داد. مقرر بود بازپرداخت تسهیلات بانکی که قبلا دریافت شده است تا آخر سال ۱۳۹۹ امهال شود. همین طور اجازه داده شد پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایی سال ۹۹ و هزینه آب، برق و گاز سال ۹۹ و هزینه های مالیاتی سررسید سال ۹۹ تا اختتام امسال مهلت داده شود. با پرداخت تسهیلات به کسب و کارهای لطمه دیده حوزه گردشگری با محوریت بنگاه نیز موافقت شد.

ولی تیموری معاون گردشگری کشور روز گذشته اظهار داشت: همکاری نکردن وزارت نیرو، سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی در اجرای مصوبه ستاد ملی کرونا، در جلسه کارگروه بررسی آثار اقتصادی کرونا مطرح و ابهام نماینده بانک مرکزی نیز رفع شد. مقرر است بانک مرکزی موضوع امهال اقساط تسهیلات دریافتی فعالان گردشگری را به مدیران عامل بانک ها و شعبه های آنها در استانها باردیگر و سریع ابلاغ کند. بدین سبب دیگر لازم نیست فعالان گردشگری برای پرداخت اقساط به بانک ها مراجعه کنند.

اما همچنان مدیران دیگر تاسیسات گردشگری مانند هتل و بوم گردی ها از مشکلاتشان با سازمان امور مالیاتی کشور و سازمان تامین اجتماعی می گویند، برای اینکه با وجود مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا آنها مجبور به پرداخت جریمه شده اند.

جمشید حمزه زاده رئیس جامعه هتل داران کشور همین طور با انتقاد از شرایط پیش آمده از طرف سازمان امور مالیانی و سازمان تامین اجتماعی کشور اظهار داشت: در صورتیکه برمبنای موافقت دولت و ستاد مقابله با کرونا صاحبان تاسیسات گردشگری برای پرداخت حق بیمه و مالیات مهلت داشتند، الان با جریمه مواجه گشتند.

وی در ادامه با اشاره به این که کار سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی تخلف از مصوبه دولت شمرده می شود، اضافه کرد: سازمان مالیات جریمه ۱۰ درصدی و سازمان تامین اجتماعی جریمه ۲ درصدی از صاحبان مشاغل گردشگری می گیرد که تخلف است.

حمزه زاده با اشاره به این که شیوع ویروس کرونا از سال قبل صنعت گردشگری را لطمه زده اظهار داشت: دولت در بسته های حمایتی درصدد کمک به این صنعت است. اما بعضی از ارگان ها کار خودشان را می کنند.

شیوع همه گیری کرونا از سال قبل خسارات گسترده ای به همه صنایع همچون گردشگری وارد کرد. گردشگری به سبب ماهیت آن همچون صنایعی است که بیشترین لطمه را دیده است. دولت در این راستا چند بسته حمایتی برای به کمک به فعالان این صنعت در نظر گرفته است. برمبنای برآوردهای اولیه تا مرداد ماه امسال صنعت گردشگری ایران بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان خسارت دیده است.



منبع:

1399/09/06
19:59:51
5.0 / 5
1738
تگهای خبر: صنعت گردشگری , فرهنگ , گردشگری
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
ttma تور و گردشگری