به گزارش تور و گردشگری، مشهد ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: طرح بهینه سازی مصرف گاز برای همه هتل های کشور با تمهیدات لازم، صورت گیرد.
به گزارش تور و گردشگری به نقل از مهر، علی اصغر شالبافیان شامگاه سه شنبه در نشست هم اندیشی رؤسای تشکل های هتلداری سراسر کشور در مشهد مقدس گفت: بدنبال پیگیری وزیر و درخواست از وزرات نفت طرح بهینه سازی مصرف گاز در ۳۳ هتل کشور اجرا شد.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: خوشبختانه با اجرای طرح بهینه سازی مصرف گاز میزان انرژی در هتل های کشور طی ۲ ماه بین ۱۶ تا ۲۰ درصد کم شد.
وی در ادامه بیان کرد: در موضوع حامل های انرژی هم باتوجه به اینکه حوزه گردشگری این امکان را پیدا می کند که حامل های انرژی خاص را داشته باشد، در این خصوص پیگیری درحال انجام می باشد.
شالبافیان همچنین با اشاره به اینکه هفته گذشته بخش اول تسهیلات هتلداران در قالب تبصره ۱۸ ابلاغ شد، افزود: معرفی پروژه ها به بانک های عامل در این قالب به زودی آغاز می شود.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: تا قبل از این در ماده ۸ قانون توسعه ایرانگردی و جهانگردی حوزه گردشگری صنعت حساب می شد، در قانون بودجه ۱۴۰۰ برای اولین بار، تعرفه گاز هتل داران مستثنی و مشخص شد و در پیشنهاد بودجه ۱۴۰۲ هم تعرفه گاز صنعت هتل داری اعلام و در مجلس شورای اسلامی نیز تصویب گردید.
وی با اشاره به اینکه در ایام نوروز سال آینده افزایش تعرفه اقامت نخواهیم داشت، بیان کرد: باتوجه به اینکه نرخ اقامت مصوب در مهر ماه انجام شده برای سال جدید افزایش نرخ اعمال نمی شود حتی برخی هتل داران ارائه تخفیف را هم در تعطیلات پیش رو خواهند داشت.
شالبافیان با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری کشور ناکافی است، گفت: سرمایه جایی می رود که بتواند بازده داشته باشد و بااینکه حوزه گردشگری ما بکر و همراه با ظرفیت های فراوان است، یکی از مشوق های سرمایه گذاری می تواند اعطای زمین و تراکم باشد.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با مصوبه ای که از دولت گرفتن کرده ایم برای تأسیسات گردشگری مبنای کارشناسی ارزش زمین در سال واگذاری است، این در حالیست که در گذشته سال بهره برداری مبنا بود.
وی همچنین در ادامه درخصوص استفاده از مدارس به عنوان مکانی برای اسکان در بعضی استانها و شهرها بیان کرد: اکنون آنچه که به ستادهای خدمات سفر در هر استانی ابلاغ گردیده، این است که اولویت اسکان با تأسیسات رسمی گردشگری ست، بر این مبنا هتل ها نیز یکی از ۲۶ مصداق تأسیسات گردشگری به حساب می آیند. البته در بعضی استان و در بعضی برهه های سال نیاز به اسکان اضطراری و مازاد هست که با تشخیص استاندار هر استان این اماکن به مدار اسکان اضافه می شود.
شالبافیان اشاره کرد: در مورد ساماندهی مراکز اقامتی بدون مجوز نیز سیاست ما این است که این مراکز به مراجع قانونی برای برخورد معرفی شوند. در مورد شهر مشهد خصوصاً در یکی ۲ روز از نوروز سال پیش به جهت استقبال ویژه مسافران اقداماتی صورت گرفت تا بتوان به مسافران به خوبی خدمت رسانی کرد.
منبع: ttma.ir