در دیدار با معاون دبیر كل سازمان ملل متحد
منظور: با وجود تحریم ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
به گزارش تور و گردشگری، رییس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان این که نیاز به گسترش همکاریهای منطقه ای در سطوح مختلف وجود دارد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم های ظالمانه، آمادگی تامین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه همچون کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همین طور گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
به گزارش تور و گردشگری به نقل از ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک جهت شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرائی اسکاپ، ملاقات و گفتگو کرد.
داود منظور در این جلسه که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار گردید، با تکیه بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در امتداد توسعه همکاریهای منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت می باشد.
وی با اعلان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه ای در سطوح مختلف وجود دارد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم های ظالمانه، آمادگی تامین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه همچون کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همین طور گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رییس جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تاکید کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه مندی به استفاده از تمامی ظرفیتهای سازمان ملل در راه توسعه پایدار، آمادگی دارد در عرصه دیجیتال سازی هم همکاری داشته باشد.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله محور بودن برنامه هفتم توسعه، اظهار داشت: در تامین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از کارهای مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و اظهار داشت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیتهای اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور اضافه کرد: همچون تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین سازی آب است که باتوجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پی در پی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک خصوصاً با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به عنوان یکی از چالش های مهم در سطح جهان، اظهار داشت: ما آماده همکاری در حوزه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با اعلان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف خصوصاً کشورهای محصور در خشکی در راستای حمل کالا کمک نماییم، اظهار داشت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را دراین زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خودرا دراین زمینه ایفا کند.
وی با تاکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در عرصه اقتصاد دیجیتال، علاقه مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته های مربوطه را اعلام نمود.
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب