حماس خواهان اقدام عربی و اسلامی برای توقف جنگ غزه شد

حماس خواهان اقدام عربی و اسلامی برای توقف جنگ غزه شد

تور و گردشگری: جنبش حماس عرب ها و مسلمانان را به یک اقدام فوری برای توقف جنگ غزه فراخواند.


به گزارش تور و گردشگری به نقل از ایسنا، جنبش حماس در اطلاعیه ای اظهار کرد: رژیم اشغالگر مرتکب کشتارهایی در نوار غزه شد که تا حالا منجر به کشته شدن ۶۰۰ فلسطینی شده است. ما از کشورهای عربی و اسلامی می خواهیم اقدام فوری را در مقابل محافل بین المللی و در رأس آن شورای امنیت برای توقف جنگ مقابل ملت فلسطین اتخاذ کنند.
بر اساس گزارش الجزیره، جنبش حماس اشاره کرد: ادامه کشتارها در نوار غزه ایجاب می کند که اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی به مسئولیت سیاسی و اخلاقی خود برای توقف جنگ عمل کنند.
قبل از این نیز «محمود مرداوی»، از رهبران جنبش حماس اظهار داشت: ملت ما در کرانه باختری با تمام ابزارهای ممکن ثابت خواهدنمود که به مردم غزه در مقابل جنایت های رژیم اشغالگر وفادار هستند.
وی از ساکنان کرانه باختری خواست پس از نماز بامداد امروز جمعه در مساجد تجمع کنند و این پیام را به رژیم اشغالگر برسانند که درد و رنج مردم غزه درد و رنج آنها و پیروزی غزه پیروزی آن هاست.
وی تأکید کرد، فلسطینی ها متحد هستند و کوشش های رژیم اشغالگر هیچ گاه منجر به دودستگی در بین آنها نمی شود.
وی اظهار داشت: طرح های رژیم اشغالگر هیچ کسی را از فلسطینی ها استثنا نمی کند و هدف آن از بین بردن مسئله فلسطین و کوچاندن فلسطینی ها از سرزمین خود است. این مسئله آماده باش عمومی و تلاش با تمام قدرت برای روبرو شدن با اشغالگران را می طلبد.



1404/01/01
13:12:59
5.0 / 5
43
تگهای خبر: زمین
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
لینک دوستان تور و گردشگری
ttma تور و گردشگری