پای صحبت مدیركل میراث فرهنگی كرمان

استانی که ۷ اثر ثبت جهانی دارد اما هدف گردشگری نیست

استانی که ۷ اثر ثبت جهانی دارد اما هدف گردشگری نیست

به گزارش تور و گردشگری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمان می گوید این استان باوجود بیشترین جاذبه های ثبت جهانی و شرایط و اقلیم بسیار متفاوت و جذاب که در گوشه گوشه خود دارد اما آنچنان که باید، هدف گردشگری نیست.


فریدون فعالی روز سه شنبه در نشستی در جریان بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) استان کرمان اضافه کرد: یکی از علل قرار نگرفتن کرمان در لیست هدف های گردشگری تبلیغ و اطلاع رسارنی نکردن به اندازه و کارشناسی است.
وی خاطرنشان کرد: استان کرمان با ظرفیت ها و جاذبه های مختلفی که دارد می تواند مقصد و بازار جدید گردشگری باشد و در این راه باید همه دست اندرکاران دولتی و خصوصی متولی نقش خویش را بخوبی ایفا کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان عنوان کرد: با عنایت به ظرفیت های گردشگری این استان باید زیرساخت های متناسب با آن هم ایجاد شود ایجاد این زیرساخت ها ملزوماتی دارد که در بخش اطلاع رسانی هم نیازمند همت والای رسانه هایی چون خبرگزاری جمهوری اسلامی است.
فعالی بیان نمود: بخش دولتی و خصوصی حوزه گردشگری البته در سالهای گذشته تلاش زیادی با هدف اعتلای جایگاه کرمان در زمینه ارتقای جایگاه گردشگری آن انجام داده اند و امیدواریم به زودی شاهد به ثمر نشستن نتیجه این تلاش ها در این استان باشیم.
محمدرضا بهرامی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان هم که در این جلسه حضور داشت با تشریح ظرفیت های مختلف گردشگری این استان اظهار داشت: تا زلزله بم در سال ۱۳۸۲ استان کرمان یکی از هدف های مهم گردشگری بود اما بعد از آن رفته رفته حضور گردشگران کاهش پیدا کرد.


وی درباره علل این رویداد توضیح داد: خیلی از گردشگران، کرمان را بیشتر به ارگ بم بعنوان جاذبه گردشگری می شناختند و بعد از زلزله مدیران متولی در استان نتوانستند سایر جاذبه های استان کرمان را معرفی کنند که تصور نشود زیبایی های بم تنها منحصر به ارگ بم است بنابراین خیلی از ظرفیت های گردشگری و طبیعی استان ناشناخته مانده است.
داود میاندهی رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) استان کرمان هم در این دیدار بر تعامل بیشتر برای تولیدمحتوای کارشناسی و هدفمند در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اعلام آمادگی کرد و اظهار داشت که ظرفیت های کارشناسی در ایرنا وجود دارد و میتوان با سیاست گذاری خبری و مخاطب شناسی علمی، اثربخشی و ضریب نفوذ را در اطلاع رسانی این حوزه افزایش داد.
به گزارش تور و گردشگری به نقل از خبرگزاری ایرنا استان کرمان با هفت اثر ثبت جهانی بیشترین تعداد آثار ثبت جهانی را در میان استانهای کشور دارد؛ ارگ بم ( بزرگترین سازه خشتی جهان)، روستای دست کند میمند با چندهزارسال قدمت، باغ زیبای شازده با خصوصیت های منحصر به فرد معماری عمارت آن، دشت کویر لوت در منطقه شهداد کرمان که قدیمی ترین درفش جهان از آنجا به دست آمده و سه قنات «گوهرریز» جوپار در شهرستان کرمان، «اکبرآباد» و «قاسم آباد» در شهرستان بم به ثبت جهانی رسیده است.
آثار طبیعی در شمال، جنوب و شرق استان کرمان بنا به جغرافیا و خصوصیت های اقلیمی این مناطق هرکدام جذابیت و خصوصیت های منحصر به فرد خویش را دارد که می تواند هدف توریستهای داخلی و خارجی باشد.



منبع:

1400/06/04
13:12:00
5.0 / 5
1178
تگهای خبر: باغ , توریست , جاذبه , زمین
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
ttma تور و گردشگری