روبیو به غرب آسیا سفر می کند
به گزارش تور و گردشگری، وزیر امور خارجه آمریکا به منظور انجام گفت وگوهای دیپلماتیک در سطوح بالا ابتدا به آلمان و سپس به سرزمین های اشغالی، عربستان و امارات سفر می کند تا در رابطه با ایران و بخصوص آزادی اسرای صهیونیست گفتگو کند.
به گزارش تور و گردشگری به نقل از ایسنا، «تامی بروس» سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا اعلام نمود «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه این کشور مقرر است روز پنج شنبه ۱۳ فوریه (امروز) به منظور شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ و تعامل با شرکای بین المللی به آلمان سفر کند. وی همینطور در نشست وزرای خارجه گروه هفت در شهر مونیخ شرکت خواهد نمود.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه اعلام نمود که به دنبال تماس تلفنی خود با «ولادیمیر پوتین» و «ولودیمیر زلنسکی» روسای جمهور روسیه و اکراین، روبیو و «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا هیاتی را به منظور پیشبرد گفت وگوها بر سر اکراین هدایت خواهند کرد.
به قول بروس، دیپلمات ارشد آمریکا بعد از تعاملات خود در مونیخ، از ۱۵ تا ۱۸ فوریه به سرزمین های اشغالی، عربستان سعودی و امارات متحده عربی سفر خواهد نمود با مقامات ارشد دیدار و در رابطه با «همکاری، ثبات و صلح منطقه ای» گفتگو کند.
اوخاطر نشان کرد که محور این سفرها آزادی اتباع آمریکایی و تمامی اسرای دیگر از دست حماس، پیشروی بسمت مرحله دوم توافق آتش بس در غزه و مواجهه با آن چه «فعالیت های بی ثبات کننده ایران» و گروههای مورد حمایت آن عنوان نمود، است.
بنابر گزارش خبرگزاری آناتولی، سفر روبیو به غرب آسیا در حالی صورت می گیرد که فلسطینی ها و جهان عرب و مسلمان جهان پیشنهاد ترامپ برای تصرف نوار غزه و تبدیل آن به «ریویرای خاورمیانه» را رد کرده اند.
این پیشنهاد بعد از آن عنوان شد که یک توافق آتش بس شکننده در ۱۹ ژانویه در غزه به اجرا درآمد و حمله ۱۵ ماهه رژیم صهیونیستی ضد نوار غزه را متوقف کرد که بیشتر از ۴۸۰۰۰ کشته برجای گذاشت.
منبع: تور و گردشگری
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب