جلالی در حاشیه سفرش به عربستان مطرح كرد؛
یک پیشنهاد برای سفرهای گردشگران کشورهای همسایه
به گزارش تور و گردشگری، معاون صنایع دستی کشور در سفرش به عربستان اظهار داشت: عربستان می تواند هاب منطقه برای ورود گردشگران به ایران باشد.
به گزارش تور و گردشگری به نقل از مهر، مریم جلالی معاون صنایع دستی کشور چند روز پیش به نمایندگی از جانب وزیر میراث فرهنگی به مراسم روز جهانی گردشگری که توسط سازمان جهانی UNWTO در شهر ریاض عربستان برگزار شده بود، دعوت شد. در کنار این مراسم دفتر منطقه ای گردشگری در عربستان هم راه اندازی شد و وزرا و متولیان گردشگری کشورهای مختلف در آن حضور پیدا کردند. تا ضمن برگزاری مراسم، در نشست ها و کنفرانس های مختلف شرکت کرده و عربستان هم خویش را به متولیان کشورهای منطقه معرفی نماید.
پیرو این سفر، جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: مقاله ای در رابطه با صنایع دستی بعنوان سرمایه گذاری سبز در گردشگری عرضه کردم. به این مفهوم که حتی اگر هتل ساخته می شود؛ باید با رویکرد صنایع دستی باشد.
وی اظهار داشت: در مراسم سازمان جهانی گردشگری؛ نمایندگان ۱۲۰ کشور حضور پیدا کرده و پنل هایی با موضوع هایی همچون زنان، راه های بین المللی، صندوق های توسعه گردشگری و… برگزار گردید. من هم تلاش کردم با متولیان کشورهای دیگر همچون با رئیس صندوق توسعه گردشگری عربستان گفتگو کنم. این صندوق برای آموزش گردشگری به آحاد مردم بوجود آمده و سرمایه گذاری های کلان می کند. آنها ذی نفعان و ذی ربطان را شناسایی کرده و آموزش داده اند.
جلالی اضافه کرد: هم اکنون عربستان دفتر منطقه ای خاورمیانه را افتتاح کرده که آموزش هایی در رابطه با گردشگری به مردم جهان می دهد. آنها می خواهند جهان را با ظرفیتهای این منطقه آشنا کنند.
معاون صنایع دستی اظهار داشت: دیداری با سلطان محمد مسلم معاون بین الملل وزیر گردشگری عربستان داشتم. رفع موانع حضور گردشگران برایشان جذاب بود. پیشنهاد ایجاد کارگروه عملیاتی در اینباره دادم. چون متوجه شدم مردم عربستان خاطره خوبی از سفرهای پزشکی و گردشگری سلامت ایران دارند همینطور علایق مشترکی بین دو کشور در حوزه های تمدنی و مرمت و صنایع دستی وجود دارد. ازاین رو زیرساخت های فرهنگی آنها از ایران آماده است و آنها خاطره خوبی از ایران دارند و با آغوش باز درصدد رفع موانع مراودات گردشگری و صنایع دستی و میراث فرهنگی هستند.
وی با اشاره به اینکه معتقدم میراث فرهنگی ریشه، گردشگری شبکه مویرگی و آوند و صنایع دستی میوه درخت تناور اقتصاد فرهنگی است اظهار داشت: بازرگانان زمانیکه با سفرهایشان به شرق دور می رفتند، صنایع دستی و فرهنگ ما را با خودشان می بردند و معرفی می کردند. صنایع دستی همیشه جز زندگی ما بوده است.
وی اظهار داشت: با عنایت به ابتکار ایران و آزاد شدن عبور خودرو های گردشگری از مرز عراق، کشور عربستان این توانایی را دارد که هاب عبور گردشگران قطر و عمان و مسیر گردشگری زمینی باشد و از این پیشنهاد هم استقبال شد. همگرایی منطقه در این عرصه ها می تواند کمک نماید جغرافیای فرهنگی داشته باشیم و در حوزه های اقتصاد خلاق و اقتصاد فرهنگ نقش آفرینی نماییم.
جلالی افزود: جمله ای را به دبیر منطقه ای گردشگری سازمان جهان گردشگری گفتم که برایشان جالب بود و آن هم این که اگر گردشگری در جهان امروز یک دانش است در خاورمیانه گردشگری و میهمان نوازی سبک زندگی است.
منبع: ttma.ir
این پست تور و گردشگری را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان تور و گردشگری در مورد این مطلب